Tarjous

-70%

Viimeinen mahdollisuus!

Huipputarjous voimassa vielä tänään

Hyödynnä 70 %:n alennus

Hinta nyt ainoastaan $29.95, aiempi hinta $99.83 (ovh).
Saatavilla vain verkossa.
Rajoitettu määrä.

SEPPIEN PERINTEET KÄTESI ULOTTUVILLA: Matsato-KEITTIÖVEITSET

Tyylikäs ja ainutlaatuinen Matsato-veitsi on jokaisen kokin kiistaton valinta

Suunnittelimme poikkeuksellisen kokkiveitsen, jollaista ei ole ennen nähty. Ihmiset ympäri maailmaa ovat kaivanneet keittiöveistä, jossa on parempi hallinta ja tarkkuus. Toteutimme toiveet.

Huusk-keittiöveitsissä on etusormelle tarkasti laserkaiverrettu reikä, mikä takaa paremman veitsen hallinnan. Terä on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja se pysyy terävänä ja laadukkaana monen vuoden ajan. Ensiluokkainen pyökkikahva on kenties maailman mukavin ja tukevin kahva.

Lahja

Tilaa NYT ja saat
ILMAISEN reseptikirjan!

Tilaa NYT ja saat
ILMAISEN reseptikirjan!

1 Täydellinen ote

Kahva on valmistettu korkealaatuisesta pyökkipuusta. Pyökki on vahvaa ja kestävää puuta, jossa on upea tumma pinta. Pyökkikahva takaa erinomaisen otteen.

2 Valmistettu tarkasti viimeistä yksityiskohtaa myöten

Veitsen jokainen yksityiskohta on otettu huomioon, jotta lopputuloksena on mahdollisimman laadukas veitsi.

3 Kaikin tavoin miellyttävä

Matsato-veitset ovat erittäin teräviä. Ne ovat täydellisesti tasapainotettuja, joten niitä on mukava pitää kädessä. Ruoanlaitto ei ole koskaan ollut näin miellyttävää.

MAAILMAN UPEIN ENSILUOKKAINEN KOKKIVEITSI

Hyödynnä 70 %:n alennus

Näin se toimii

opetusvideo

Perinne kohtaa modernin muotoilun

SUKUPOLVELTA TOISELLE SIIRTYNEET TEKNIIKAT

Käytämme laadukasta ruostumatonta terästä täydellisten, kestävien ja tyylikkäiden veitsien valmistamiseen. Veitset ovat saaneet inspiraationsa satoja vuosia vanhoista japanilaisista veitsen valmistuksen perinteistä.

Jokainen Matsato-veitsi valmistetaan huolellisesti 138-vaiheisella muotoilulla ja testataan perusteellisesti ennen toimitusta.

Rakkaudesta veitsien valmistukseen

Matsato-veitset ovat syntyneet intohimosta ruoanlaittoon. Halusimme mullistaa markkinat luomalla ainutlaatuisella terällä varustetun erikoiskeittiöveitsen.

Yhdistimme perinteiset japanilaiset veitsen taontatekniikat moderniin lähestymistapaan ja lopputuloksena on upea Matsato Santoku -veitsi.

Terävyys vai käyttömukavuus - mikset ottaisi molempia?

Jotkin veitset ovat teräviä, mutta niiden terävyydellä on hintansa, kun herkät terät halkeilevat, sirpaloituvat tai ruostuvat.

Mielestämme kokkien ei tulisi kokea tällaisia ongelmia. Matsato-veitsi on sekä erittäin kestävä että huipputerävä. Laadukas ruostumaton teräs ja pyökkipuukahva takaavat erinomaisen käyttömukavuuden.

Eero Tammervo Huusk-veitsen kanssa

Pidän klassisesta japanilaisesta tyylistä, johon kuuluu täysi tang ja näkyvät niitit. Terä kaartuu kärkeä kohti, mikä helpottaa tiettyjä työvaiheita, kuten yrttien hienontamista. Vaikka kahvaa ei ole pyöristetty, se on todella sileä, joten sen reunat eivät painaudu kämmeneen. Kahva myös kaartuu kauniisti keskisormen päälle samalla kun peukalo pysyy mukavasti terän päällä.

- Emil Eerola, pääkokki

Ella Kallio Huusk-veitsen kanssa

Tämä on länsimaiden tunnetuin kokkiveitsityyli. Terässä on voimakas kaarre, joka kaventuu kärkeä kohti. Sen ansiosta veitsi soveltuu mainiosti keinuvaliikkeiseen leikkaamiseen (eli veistä ei nosteta leikkuulaudalta missään vaiheessa ja kaarta hyödynnetään leikkaamiseen).

- Elina Kajander, keittiömestari

Benjamin Dahlgren Huusk-veitsen kanssa

Esteettisesti miellyttävä ja erittäin kestävä. Terässä on mahtava kaarre, jota vasten keskisormi lepää mukavasti. Kaikenlaisten vihannesten ja lihan pilkkominen hoituu helposti. Jos etsit kohtuuhintaista kokkiveistä, hanki Matsato Japan.

- Benjamin Dahlgren, pääkokki

Arvostelut

Iisak T. Saarni
Vahvistettu asiakas
Trustpilotin tähdet
Yrityksen veitset ovat laadukkaita ja sopivat erinomaisesti pilkkomiseen. Veitsi on erittäin terävä ja hinta on sopiva. Myös toimitusaika on hyvä. Suosittelen.
Timo Mattinen
Vahvistettu asiakas
Trustpilotin tähdet
Tämän kaupan tuotteet ovat ensiluokkaisia, parhaita ikinä. Olin tyytyväinen ostokseeni, ja erinomaisen hinnan lisäksi toimitus on nopea.
Pekka Anttila
Vahvistettu asiakas
Trustpilotin tähdet
Yrityksen keittiöveitset ovat parasta laatua. Ruoanlaitto on nyt mielenkiintoisempaa ja helpompaa. Hinta on hyvä ja toimitus nopea. Suosittelen tämän yrityksen tuotteita.
Jori Virtanen
Vahvistettu asiakas
Trustpilotin tähdet
Erinomainen ja toimiva tuote, suosittelen. Kotonani on jo muutama ja rakastan niitä!
Risto Laine
Vahvistettu asiakas
Trustpilotin tähdet
Tämä on loistava tuote, jonka muotoilu on erittäin ergonominen, mikä tuntuu vankalta kädessä. Kahvassa on hyvä tarttuvuus ja se lepää kämmenessä turvallisesti. Sen kevyt paino sopii vihannesten pilkkomiseen, mutta se on riittävän raskas myös lihan leikkaamiseen. Paino on hyvä. Ammattitaito ja muotoilu ovat huippuluokkaa. Suosittelen ehdottomasti.
Aava Hyyppä
Vahvistettu asiakas
Trustpilotin tähdet
Korkealaatuinen tuote. Tämä on paras lahja, jonka olen koskaan antanut, ja isäni oli siihen erittäin tyytyväinen. Tuotteen ostosivu on yksinkertainen ja toimitus nopea.

Lahja

Tilaa NYT ja saat
ILMAISEN reseptikirjan!

Tilaa NYT ja saat
ILMAISEN reseptikirjan!

Hanki oma veitsesi

Hyödynnä 70 %:n alennus

® 2024 Matsato Kaikki oikeudet pidätetään.